Corrosiewerende inbrandlakken

CP Phenolics BV is gespecialiseerd in natlakken, poedercoaten en het coaten van warmte-wisselaars voor luchtbehandeling,- en airconditioningsystemen. CP Phenolics is bovendien marktleider in het aanbrengen van hoogwaardige- en chemisch zeer hoog resistente inbrandlakken voor o.m. warmtewisselaars, leidingen, pompen en afsluiters die worden blootgesteld aan chemicaliën, zeewater en grote temperatuurswisselingen.

Het assortiment omvat: Phenol inbrandlakken; inwendig coaten van leidingen; rilsaneren; zelf desinfecterende coatings en poedercoatings. Een variant Phenol inbrandlak wordt toegepast op speciale lamellen batterijen in biogasmotoren. Deze coating is elastisch, geleidt de warmte uitermate goed en beschermt de lamellen tegen zwaar chemische- en corrosieve dampen.

Kwaliteit ook bij spoedopdrachten
CP Phenolics BV is een ultramodern bedrijf. Kennis en innovatie staan centraal bij de borging van het hoge kwaliteitsniveau dat onze klanten in scheepvaart, offshore en (petro)chemie verlang-en. Dankzij de hoge interne kwaliteitsnormen en een flexibel ontworpen werk- en productieproces, is het mogelijk adequaat te reageren op spoedopdrachten. Zo kunnen warmtewisselaars die worden afgekeurd tijdens een dokkingperiode van een schip of een fabrieksstop in de petrochemie, supersnel worden gereinigd, voorbehandeld en voorzien van een coating om deze tijdig weer te kunnen monteren.

MIC bescherming in sprinklerleidingen
CP MIC SHIELD is een heat cured phenol cross linked coating die speciaal is ontwikkeld om sprinklerleidingen te beschermen tegen MIC (Microbiologic Influenced Corrosion). De coating wordt in  een polymerisatieoven ingebrand op het metaal. Hierdoor is het uitgesloten dat zelfs bij beschadigingen aan de coating grote oppervlakken zullen onthechten.

Voor meer informatie over onze producten verwijzen wij u naar onze website.

CP Phenolics BV

Noordbaan 860-870
2841 MG Moordrecht
Tel. +31 (0)182-30 80 36
Fax +31 (0)182-30 80 34
info@cpphenolics.nl
www.cpphenolics.nl