Totaalpakket metaalconservering

 

Bescherming en het voorkomen van corrosie kan worden bereikt door gebruik te maken van een deugdelijk conserveringssysteem. De kwaliteit en de duurzaamheid van een conserveringssysteem word beïnvloed door vele factoren. Eén van deze factoren is de professionaliteit van het conserveringsbedrijf, aangezien verf slechts een halfproduct is. De kwaliteit van het conserveringssysteem wordt in hoge mate op de werkvloer bepaald. Gebrek aan kennis bij verantwoordelijke partijen kan leiden tot een totaal falen van een duur conserveringssysteem en alsnog tot degradatie van materialen,  uitval van processen en grote veiligheidsrisico’s. Niet in de laatste plaats omdat b.v. de vorming van corrosie tot op het moment van falen onder de coating voor het oog verborgen kan blijven.

De Corrosion Control Technology Alliance biedt een totaalpakket voor de conservering van metalen. Zowel inwendig als uitwendig op constructies, leidingsystemen, tanks en equipment. Daarin begrepen is het gehele traject vanaf coating (laboratorium) onderzoek, inspectie op locatie en het schrijven van een bestek, tot en met de voorbewerkingen,  de levering van coating- en verfsystemen, het conditioneren van ruimtes, de applicatie van het conserveringssysteem en onafhankelijke kwaliteitscontrole.

Deze disciplines worden ingevuld door verschillende specialisten, maar als totaalpakket voor metaalconservering geleverd onder de gezamenlijke vlag van de corrosie alliantie. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit zonder risico op zwakke schakels ergens in het proces.