Totaalpakket metaalconservering

 

Bescherming en het voorkomen van corrosie kan worden bereikt door gebruik te maken van een deugdelijk conserveringssysteem. De kwaliteit en de duurzaamheid van een conserveringssysteem word beïnvloed door vele factoren. Eén van deze factoren is de professionaliteit van het conserveringsbedrijf, aangezien verf slechts een halfproduct is. De kwaliteit van het conserveringssysteem wordt in hoge mate op de werkvloer bepaald. Gebrek aan kennis bij verantwoordelijke partijen kan leiden tot een totaal falen van een duur conserveringssysteem en alsnog tot degradatie van materialen,  uitval van processen en grote veiligheidsrisico’s. Niet in de laatste plaats omdat b.v. de vorming van corrosie tot op het moment van falen onder de coating voor het oog verborgen kan blijven

De Corrosion Control Technology Alliance biedt een totaalpakket voor de conservering van metalen. Zowel inwendig als uitwendig op constructies, leidingsystemen, tanks en equipment. Daarin begrepen is het gehele traject vanaf coating (laboratorium) onderzoek, inspectie op locatie en het schrijven van een bestek, tot en met de voorbewerkingen,  de levering van coating- en verfsystemen, het conditioneren van ruimtes, de applicatie van het conserveringssysteem en onafhankelijke kwaliteitscontrole.

Deze disciplines worden ingevuld door verschillende specialisten, maar als totaalpakket voor metaalconservering geleverd onder de gezamenlijke vlag van de corrosie alliantie. Voeg hier aan toe het principe van One Single Point of Contact en u bent verzekerd van de allerbeste kwaliteit zonder risico op zwakke schakels ergens in het proces.

De conserveringssystemen voor on- en offshore toepassingen  worden geleverd door Chugoku. Zij werken daarbij nauw samen met door de Corrosion Control Technology Centre geselecteerde applicatiebedrijven.

Check de website van Chugoku.

 

 

 

 

Suerickx Industrial                                                                        HQ Chugoku Paints BV
Toekomstlaan 6A                                                                                            Sluisweg 12
2200 Herentals                                                                                  4794 SW Heijningen
Belgium                                                                                                   The Netherlands
T 014 24 88 24                                                                                 T +31(0)167 526 100
F 014 24 88 25                                                                                 F +31(0)167 522 059
www.suerickx-industrial.be                                                              www.cmp.co.jp/global
info@suerickx-industrial.be                                                             sales@cmpeurope.eu